HTML

2014.03.02. 16:06 Anikoke

Foglalkozásvezetőink, önkénteseink

Címkék: önkéntesek foglalkozásvezetők

Nemeh Diána magyar nyelv és irodalom szakos tanár, jelenleg doktori disszertációján dolgozik. Irodalomtudományi szaktudásán kívül pedagógia és módszertani tapasztalattal is rendelkezik. Színészként részt vett több független színházi előadás létrehozásában. A kreatív írás és a szerkesztés területéért felelős. 2002 óta az egyesület tagja, 2012 óta az egyesület elnökhelyettese.

Kenéz Ildikó német nyelvtanár és művészettörténész. A nyelvtanítás révén több éves tanítási és pedagógiai tapasztalattal rendelkezik. Színészként szintén részt vett több független színházi előadás létrehozásában. Művészettörténészként a vizuális fejlesztés, valamint a prezentáció kérdése tartozik hozzá. 2002 óta az egyesület tagja, 2012 óta az egyesület titkára.

Rudas Attila jelenleg a Kisebbségi és Emberi Jogi Alapítvány munkatársa. Korábbi munkái során a Bálint György Újságíró Akadémia beszédtechnika-kurzus tanára, a XIII. kerületi kábeltelevízió szerkesztő - riportere, az EQUAL A/028-as „Esélyegyenlőség a médiában” projekt vezetője, a Polifilm Iskola oktatásszervezője, az International Filmworkshop rendezvények szervezője, az ÉFOÉSZ klub – értelmi fogyatékkal élő fiatalok klubja - mozgáskultúra fejlesztő tréning vezetője, a Drazsé Drámajátszó Stúdió vezetője és a „NyuSzi” – pályakezdő nyugdíjas színészek kör - vezetője volt. 2002 óta az egyesület tagja, 2002-től 2012-ig az egyesület művészeti vezetője.

Kenéz Anikó az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett magyar nyelv és irodalom szakos tanári diplomát, jelenleg pedig ugyanezen intézményben végzi a szociológia MA szakot. Filmkészítői végzettségét a Polifilm Iskolában szerezte. Színészként és rendezőasszisztensként részt vett két független nagyjátékfilm elkészítésében, valamint Kőszegi Edit életműdíjas dokumentumfilm-rendező ő mellett vágóként dolgozott. Saját készítésű dokumentumfilmje ("Csinálj bárkát magadnak") a zsűri díját kapta a 42. Budapesti Függetlenfilm Szemlén. Színészként és foglalkozásvezetőként részt vett a Föld Színház 2011-es projektjében, amelynek keretében az Edelényi Kistérség hátrányos helyzetű tanulóinak tartott készség- és képességfejlesztő foglalkozásokat. 2002 óta az egyesület elnöke.

Balogh Máté jelenleg operatőrként dolgozik. A filmezés mesterségét a Fekete Doboz Roma Média Iskolában és a Polifilm Iskolában sajátította el. Operatőrként dolgozott Kőszegi Edit életműdíjas dokumentumfilm-rendező mellett valamint ő fényképezte a "Csinálj bárkát magadnak" című dokumentumfilmet, amely a zsűri díját kapta a 42. Budapesti Függetlenfilm Szemlén. Éveken keresztül részt vett a Fény-Árnyék Művészeti Egyesület munkájában, amelynek során Vándormozi címmel magyarországi kis falvakba látogattak el, ahol közösségépítő programokat, beszélgetéseket és filmvetítéseket szerveztek. 2012 óta a Beállítások egyesület tagja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beallitasokegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr325839710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása